DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Història


ELECTRICFOR és una empresa espanyola amb una llarga trajectòria, fundada el 1974 pels visionaris germans Forgas. Tot i això, les seves arrels es remunten al llunyà any 1917. Des de llavors, ha evolucionat i prosperat en el competitiu món industrial.

Ubicada al polígon industrial de Can Alzamora de Rubí, la nostra planta s'estén en un espai de 4000 m², situada estratègicament a una de les zones més tecnificades d'Europa. Ens sentim orgullosos d'estar connectats a Barcelona per tres autopistes i de ser equidistants de tres importants ciutats industrials catalanes: Terrassa, Sabadell i Martorell. La nostra ubicació, a la vora de la gran àrea productiva del Llobregat, ens ofereix un avantatge inigualable.

A Electricfor , ens dediquem amb entusiasme a la fabricació de resistències elèctriques calefactores blindades i equips d'escalfament elèctric. Amb el temps, la nostra gamma de productes industrials ha anat creixent contínuament, oferint un ampli ventall d'articles estàndards i personalitzats relacionats amb el món industrial. La nostra característica principal és la capacitat d'oferir dissenys personalitzats i solucions a mida, complint amb les necessitats específiques dels nostres clients.

Per aconseguir tot això comptem amb un sòlid equip tècnic i d'Innovació. A Electricfor , comprenem que la innovació és la força impulsora del futur, tant per a les empreses com per als països. És per això que ens esforcem constantment per estar a l'avantguarda tecnològica i mantenir-nos a la recerca de noves solucions.

El nostre compromís amb l'excel·lència i l'esforç constant es reflecteix a la xifra de vendes consolidada, que oscil·la al voltant dels 9.000.000 euros. Darrere d'aquest èxit hi ha una dedicada plantilla de més de 80 persones, la passió i professionalisme de les quals enforteixen dia a dia el camí d' Electricfor .

Aquests aspectes ressaltats ens consoliden com una empresa líder dins del sector industrial i ens projecten cap a un futur prometedor, caracteritzat per un creixement equilibrat. Ens sentim orgullosos de comptar amb un equip humà i professional compromès amb l'empresa, el treball del qual es veu recolzat per una base financera sòlida, propiciada pels nostres valuosos accionistes.

A Electricfor , estem preparats per al futur i confiem plenament en la nostra capacitat per afrontar amb èxit els obstacles de la competència i qualsevol altre repte que es pugui presentar. La passió per la innovació, el compromís amb els nostres clients i la dedicació del nostre equip ens impulsen cap a un demà pròsper i ple d'èxits.



Història Eduardo Forgas fundador d'Electricfor
Història Instalacions a Rios Rosas 1945
Història Laboratori 1997
Història Planta actual