DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor present a la Fira ADIPEC 2015 presentant la seva gamma de resistències elèctriques per a atmosferes explosives (07/07/2016)

Entre el 9 i el 12 de novembre de 2015 es va celebrar a Abu Dhabi, la fira ADIPEC amb la presència d'Electricfor que va presentar la seva gamma de resistències elèctriques per a atmosferes explosives amb certificació ATEX.

A ADIPEC 2015, que és un important punt de trobada de caràcter internacional per a la indústria del petroli i el gas, es van mostrar les últimes novetats en matèria tecnològica, productes, serveis i tendències industrials.

Els sectors representats en aquesta fira, dirigida estrictament a professionals, estan relacionats amb l'energia, les energies renovables o la petroquímica, entre molts d'altres.

En aquest cas, la presència d'Electricfor a ADIPEC 2015 va ser motivada per la presentació de la seva gamma de resistències elèctriques per atmosferes altament explosives que compten amb certificació ATEX, i que s'encarreguen de regular equips i sistemes de protecció que es facin servir en entorns potencialment explosius.

Cal recordar que les resistències elèctriques d' Electricfor s'apliquen també al sector de l'energia amb les quals s'aporta calor a instal·lacions destinades a la generació d'energia. Tanmateix, Electricfor fabrica resistències elèctriques per a la generació d'energia eòlica, termosolar o de biomassa.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques d'Electricfor, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/index.htm
 




Tornar
Electricfor present a la Fira ADIPEC 2015 presentant la seva gamma de resistències elèctriques per a atmosferes explosives