DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

6a edició de la Specialized Exhibition of Oil, Gas & Petrochemical de Bushehr amb la presència de les resistències elèctriques d'Electricfor (14/06/2016)

El passat 2 de gener es va celebrar a la provincia de Bushehr (Iran), la sisena edició de la Specialized Exhibition of Oil, Gas & Petrochemical amb la presència d'Electricfor, al costat del seu representant a la zona - Mabna Pisheh - i tota la seva gamma de resistències elèctriques i altres productes relacionats amb el sector del combustible, el gas i la petroquímica.

Els enormes recursos energètics ubicats a Bushehr proporcionen a aquesta provincia de l'Iran una alta capacitat econòmica. L' existència de camps petrolífers i de extenses reserves de gas l'han convertit en una de les provincies més importants i a ser considerada la capital iraniana de l'energia.

La Specialized Exhibiton of Oil, Gas & Petrochemical significa, doncs, una finestra oberta al món on es donen cita empreses d'àmbit internacional presentant les seves gammes de productes relacionats amb l'energia. És el cas d' Electricfor que, juntament amb el seu representant a la zona - Mabna Pisheh - està present en aquesta edició presentant tota la seva gamma de productes i resistències elèctriques amb certificació ATEX, especialment dissenyades pel seu ús en entorns altament explosius.

Així, doncs, una gran oportunitat per donar a conèixer els productes dissenyats per Electricfor i establir contactes amb altres empreses de la zona interessats en ells.

El proper mes d'agost, concretament entre els dies 1 i 5, es celebrarà una nova edició d'aquesta fira.

Per a més informació sobre la provincia de Bushehr i el seu entorn econòmic, podeu consultar el següent enllaç: http://bushehr-fair.com/En/




Tornar
6a edició de la Specialized Exhibition of Oil, Gas & Petrochemical de Bushehr amb la presència de les resistències elèctriques d'Electricfor