DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques autoregulades (19/05/2016)

Les resistències elèctriques autoregulades d ’Electricfor, fabricant de resistències elèctriques calefactores i equips d’escalfament, es basen en elements calefactors de PTC.

Els PTC són pedres de ceràmica petites amb autolimitació de temperatura. Aquestes pedres poden tenir varies formes. La ceràmica desencadena una pujada òhmica de la resistència que provoca un descens en la potencia de calefacció i una autolimitació de la temperatura.

La pujada del valor òhmic produeix un element de calefacció autoregulada. La temperatura es preestableix i la potencia per mantenir-la varia de forma automàtica.

En conseqüència, les resistències elèctriques autoregulades PTC proporcionen més seguretat per la limitació de la temperatura, són eficients energèticament parlant, accepten qualsevol voltatge de 12V i fins a 240V, o toleren temperatures de ±5°C, entre d’altres característiques. El seu disseny és totalment compacte, es poden configurar de forma personalitzada, i tenen una gran durada.

Per obtenir més informació sobre les resistències elèctriques autoregulades d ‘Electricfor, no dubteu a posar-vos en contacte amb el seu departament comercial.




Tornar
Les resistències elèctriques autoregulades