DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Presentació de les resistències elèctriques d'Electricfor a CUBAINDUSTRIA 2018 (13/07/2018)

Les resistències elèctriques d'Electricfor van ser presentades en la Convenció Internacional CUBAINDUSTRIA 2018 que es va celebrar entre els dies 18 i 22 del passat mes de juny a l'Havana.

Aquesta presentació es va realitzar a través de l'empresa ATI, Assessors en Tecnologia i Innovació, que representa a diverses empreses espanyoles de diferents sectors. Situada al País Basc, ATI centra la seva activitat en la importació i exportació de productes industrials i tecnològics com components elèctrics, màquines eina, tancaments, solucions modulars o la promoció d'energies netes.

Per la seva banda, CUBAINDUSTRIA destaca per ser un espai d'intercanvi científic i tècnic per a associacions tecnològiques que es produeixen entre indústries nacionals i estrangeres, i un dels esdeveniments més importants del sector industrial cubà per a la consolidació de productes nacionals i la promoció de productes d'exportació. En aquest cas, ATI va exposar el catàleg de productes d'Electricfor a l'estand de GELECT, el Grup Empresarial de la Indústria Electrònica, que pertany al Ministeri d'Indústries de Cuba.

Amb aquesta presentació, Electricfor espera poder consolidar-se al mercat cubà i de Llatinoamèrica, on ja ha portat a terme alguns projectes importants.

Si desitgeu conèixer més a fons el catàleg de productes d'Electricfor, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial per obtenir informació personalitzada.




Tornar
Presentació de les resistències elèctriques d'Electricfor a CUBAINDUSTRIA 2018
Presentació de les resistències elèctriques d'Electricfor a CUBAINDUSTRIA 2018
Presentació de les resistències elèctriques d'Electricfor a CUBAINDUSTRIA 2018