DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor celebra els seus 100 anys d'història (25/06/2018)

El passat divendres 8 de juny, tot l'equip d'Electricfor - especialista en el disseny i producció de resistències elèctriques calefactores -, i els treballadors ja jubilats, es van reunir al restaurant 4 Vents de Terrassa per celebrar els 100 anys d'història de la companyia.

Durant aquesta, es va emetre un vídeo commemoratiu on es va repassar la història de l'empresa, des dels seus inicis fins ara. I és que Electricfor ha estat, des dels seus inicis una empresa familiar que sempre s'ha caracteritzat per un sistema de valors que s'han convertit en l'essència de la companyia. Entre els seus eixos fonamentals podem trobar el respecte, el compromís i la consciència d'equip que l'han portat a ser una de les millors empreses especialitzades del sector.

Experiència i qualitat al servei de tots els seus clients

L'experiència i el bon fer d'Electricfor, que sempre ofereix la solució adequada per a cada projecte als seus clients, també han ajudat a consolidar la seva presència - després de 100 anys d'història - en el mercat internacional amb una filial pròpia a l'Índia i una cadena de distribuïdors que s'estén pels Emirats Àrabs Units, Romania i Xile.

Així mateix, també cal fer referència a la seva marca comercial, CFOR, a través de la qual Electricfor comercialitza els seus equips i resistències que són d'aplicació en molts sectors industrials i que compten amb la garantia d'un departament propi en R+D encarregat del disseny i la producció de tots els seus productes.

En definitiva, una companyia que al llarg dels seus 100 anys d'història ha sabut consolidar-se en els mercats nacionals i internacionals i fidelitzar una gran quantitat de clients que confien en els seus productes de qualitat.

Felicitats a tot l'equip i, per 100 anys més d'èxits!




Tornar
Electricfor celebra els seus 100 anys d'història