DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

CFOR marca comercial de les resistències elèctriques d'Electricfor (16/01/2018)

El nom comercial d'una marca defineix en moltes ocasions la personalitat d'un producte. En el cas d'Electricfor, especialista en el disseny i producció de resistències elèctriques calefactores i equips d'escalfament, la qualitat i la força dels seus elements queda patent en la seva marca comercial: CFOR.

I és que CFOR neix com a resposta a la demanda del mercat per oferir productes que responguin a unes característiques determinades i que siguin reconegudes fàcilment pels seus clients.

Amb aquest propòsit, Electricfor ha treballat de forma incansable durant els últims 100 anys per produir elements que satisfacin les necessitats de funcionament, qualitat i preu de tots els seus clients. I ho ha posat en mans d'un expert equip de Tècnics Comercials capaços de donar solució a qualsevol tipus d'incidència treballant mà a mà amb l'Oficina Tècnica i el seu departament d’R+D.

El resultat? El desenvolupament continu de nous productes adaptats als canvis continus del mercat i a les noves tecnologies. En definitiva, una marca líder al mercat en la qual confien ja milers de clients amb els quals compta Electricfor a tot el món.

Per a més informació sobre l'extensa gamma de resistències elèctriques d'Electricfor incloses sota la marca CFOR, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
CFOR marca comercial de les resistències elèctriques d'Electricfor