DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques en escalfadors per a líquids agressius (14/12/2017)

L'agressivitat de certs líquids requereix el disseny de resistències elèctriques capaces de suportar aquests graus d'abrasió i fins i tot altes temperatures. Amb aquest principal propòsit, Electricfor fabrica escalfadors en tubs de titani, Incoloy®-825 o Aisi 316L en diverses dimensions i potències, així com escalfadors recoberts amb Teflon® o un altre tipus de recobriments de qualitat.

Característiques dels escalfadors recoberts amb PTFE

Aquest tipus de resistències recobertes amb politetrafluoropolímers (PTFE) compten amb un disseny especialment pensat per a l'escalfament d'una gran varietat de líquids corrosius, exceptuant l'àcid fluorhídric.

En conseqüència i segons el sector al qual pertanyi el client, l'elecció d'un tipus de resistència o una altra (principalment pel que fa a mesures i potència) pot estar relacionada amb les condicions de treball, les recomanacions del fabricant del material corrosiu amb el qual la resistència entri en contacte o segons els resultats d'una prova preliminar. Tots aquests factors han de ser determinants en el moment de mesurar també l'efectivitat del recobriment.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques en escalfadors per a líquids agressius, no dubteu en contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques en escalfadors per a líquids agressius