DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Termoventiladors amb resistències elèctriques auto regulants (21/12/2017)

Les atmosferes de temperatura variable exigeixen l'ús de productes capaços de mantenir un clima de funcionament constant. Per a això, Electricfor posa a disposició dels seus clients els denominats termoventiladors amb tecnologia PTC i resistències elèctriques de tipus auto regulant.

Aquests termoventiladors són d'alta utilitat per a la consecució d'un ambient adequat i estable indispensable per a una eficiència òptima de treball. Aquest tipus de termoventiladors ofereixen una varietat de gamma que assegura la cobertura de pràcticament totes les seves aplicacions comptant, a més, amb innovacions com el cable Smartcon® o sistemes flexibles de muntatge que permeten que els termoventiladors puguin adaptar-se a les necessitats individuals de cada client.

Característiques generals i models de termoventiladors

Els termoventiladors dissenyats i fabricats per Electricfor són d'alta qualitat i totalment compactes. Així mateix, estan preparats per ser acoblats a raïls i compten amb reixetes protectores integrades en un únic conjunt al costat del ventilador, que pot utilitzar-se de forma independent per a la circulació d'aire, el calefactor i el cable d'alimentació.

Per la seva banda, la relació de la ràtio mida/potència és excel·lent.

Finalment, assenyalar que Electricfor ofereix als seus clients dos tipus de termoventiladors:

-    Els models HKL 25
-    Els models HKL 40

Per a més informació sobre les característiques pròpies dels termoventiladors, no dubteu en contactar amb el departament comercial d'Electricfor.






Tornar
Termoventiladors amb resistències elèctriques auto regulants