DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nova temporada per a la gamma de calefacció industrial: aerotèrmics i infrarojos (15/11/2017)

Amb l'arribada dels mesos hivernals, les resistències elèctriques d'Electricfor es preparen per donar servei, com cada any, al sector industrial a través de la seva extensa gamma d'aerotèrmics i infrarojos.

Aerotèrmics elèctrics

El principal objectiu d'un aerotèrmic industrial és l'escalfament de l'aire en recintes tancats o en determinades zones fins a una temperatura de 40 °C.

Els aerotèrmics industrials generen aire calent a través de ventiladors en els quals es troba un element calefactor com una resistència elèctrica. Normalment, aquests aerotèrmics compten amb un termòstat propi que s'encarrega de mesurar la temperatura de l'aire, fet que permet que els elements calefactors es desconnectin automàticament quan detecten que l'aire ha arribat a la temperatura òptima.

El seu ús està indicat principalment en magatzems, oficines, esglésies o granges, entre molts altres llocs.

Entre els models que ofereix Electricfor als seus clients, podem destacar:

-    L'aerotèrmic mòbil GAP
-    Els aerotèrmics elèctrics d'ús múltiple: mòbil o mural
-    Els aerotèrmics elèctrics murals d'instal·lació fixa a alt nivell

Infrarojos

Els equips de radiació infraroja d'Electricfor es caracteritzen per comptar amb una energia d'escalfament que es transfereix de forma ràpida, suposa una inèrcia tèrmica mínima, una regulació precisa i un estalvi energètic important.

Entre les seves aplicacions habituals trobem la cocció, el descongelat o l'esterilització, entre moltes altres; mentre que en el pla més industrial, que és el que ens ocupa en aquest cas, aquests equips es fan servir en la indústria del plàstic, l'alimentació o la ceràmica.

Dins d'aquests trobem:


Cal destacar també la gamma d'infrarojos de paret amb certificació ATEX que compten amb un reflector parabòlic dissenyat per a una sortida de radiació màxima i que són totalment resistents a l'aigua.

Per a més informació i/o sol·licitud de pressupost d'equips d'aerotèrmics i infrarojos de gamma industrial, no dubteu a posar-vos en contacte amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Nova temporada per a la gamma de calefacció industrial: aerotèrmics i infrarojos