DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nova gamma de resistències calefactores per al sector del vi (16/10/2017)

Dins del catàleg d'Electricfor podem trobar una extensa gamma de resistències elèctriques que poden aplicar-se a sectors molt diversos. Avui presentem una nova gamma especialment dissenyada per aportar solucions optimitzades al procés productiu del sector del vi.

I és que els nombrosos processos que s'han de dur a terme des de la recollida del raïm fins a l'embotellament final del vi requereix solucions efectives en termes energètics que ajudin als seus productors a mantenir de forma inalterada les característiques que defineixen la personalitat de cada vi.

Per a això, Electricfor posa a disposició dels clients pertanyents a aquest sector escalfadors d'immersió i mantes calefactores de bidó, adaptant-se en tot moment a les necessitats específiques de cada un d'ells.

Els escalfadors d'immersió


La principal funció dels escalfadors d'immersió dissenyats i fabricats per Electricfor és l'escalfament de líquids. En el cas del sector del vi, a més, consistiria a facilitar el procés de fermentació de vins blancs (que ha de mantenir-se entre els 10 i els 20 °C), així com de vins negres (amb temperatures majors a 20 i 30 °C).

Aquest tipus d'escalfadors estan fabricats en acer inoxidable AISI 316L i es caracteritzen per la seva total estanquitat, el que propicia la immersió de les resistències en els dipòsits de fermentació de la indústria alimentària.

Així mateix, aquestes resistències estan blindades i compten amb alimentació per un únic extrem, disponibles en construcció de Classe I i Classe II segons les necessitats del client.

Entre aquesta gamma d'escalfadors especialment pensats per al sector del vi trobem els següents:

-    Escalfadors d'immersió de gran potència, gamma EPV-GP
-    Escalfadors mono tubulars d'immersió de Classe I, gamma EPV-C1
-    Escalfadors mono tubulars d'immersió de classe II, gamma EPV-C2
-    Escalfadors d'immersió tipus Copa, gamma C

Les mantes calefactores de bidó


Per a l'aplicació enològica, les mantes calefactores de bidó són ideals per a l'aplicació de calor de manera simple i eficaç. Tota una gamma de mantes (l’AFCCB) amb característiques úniques i específicament dissenyades per a l'escalfament suau de materials delicats com el vi.

D'altra banda, les denominades jaquetes aïllants per a bidons de la gamma AFCHA han estat dissenyades per ser usades immediatament després de l'escalfament de mostres enològiques.

Per a més informació tècnica i característiques generals de cada un dels elements que formen part d'aquesta extensa gamma de resistències calefactores per al sector del vi, podeu consultar el següent document adjunt i contactar amb el departament comercial d'Electricfor per resoldre tots els vostres dubtes.




Tornar
Nova gamma de resistències calefactores per al sector del vi