DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques en calefacció industrial: cortines d'aire calent (09/10/2017)

Els productes dissenyats i fabricats per Electricfor ofereixen solucions per a tot tipus de clients: per a aquells que pertanyen a sectors més industrials però també per a aquells que compten amb establiments comercials amb afluència de clients.

Per a aquests últims, i pensant ja en els mesos d'hivern que s'apropen, les resistències elèctriques d'Electricfor es troben presents en cortines d'aire calent que poden instal·lar-se just a l'entrada de comerços sense portes i que faciliten l'accés dels clients.

Tot i que el fet de mantenir les portes obertes d'un local comercial pugui suposar una despesa d'energia considerable, optar per una cortina d'aire pot ajudar a reduir aquesta pèrdua d'energia, en la qual s'haurà de tenir en compte tant la seva instal·lació com la seva posició que, en portes de fins a 3,5 metres d'alt, l'estalvi pot arribar fins al 90%.

A més, i independentment d'això, les cortines d'aire calent milloren la salubritat de l'ambient i creen una barrera efectiva evitant la penetració d'aire fred procedent de l'exterior.

Podreu trobar totes les característiques generals de les cortines d'aire d'Electricfor i els diferents tipus de models en el següent enllaç: http://www.electricfor.es/?action=productos.ver&producto=195

Per a més informació, contacteu amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques en calefacció industrial: cortines d'aire calent