DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor exposa les seves resistències elèctriques i equips ATEX a Powtech (25/09/2017)

L'Exhibition Centre de Nuremberg acull durant aquesta setmana (del 26 al 28 de setembre) la fira Powtech, en la qual Electricfor exposa el seu extens catàleg de resistències elèctriques i equips ATEX.

La Powtech, que se celebra cada 18 mesos, és la fira líder indiscutible del sector de les tecnologies relacionades amb sòlids, pols i grànuls, així com aquelles relacionades amb el processament mecànic i la instrumentació de la indústria del vidre, els materials de construcció, i els productes farmacèutics o alimentaris.

El perfil de visitant de Powtech respon a un professional expert que cerca innovacions pioneres en la reducció de la mida, selecció, barreja, transport, dosificació o granulació, entre molts altres processos, en els quals també intervenen les resistències elèctriques i els equips ATEX que Electricfor presenta.

Pel que fa a aquests, Electricfor disposa d'una completa directiva ATEX per les seves resistències elèctriques on el principal objectiu és la reducció de la probabilitat d'ignició de les mateixes en un entorn amb temperatura superficial o com a conseqüència de l'ús d'un arc elèctric.

Això les fa especialment útils per ser aplicades en la indústria química, farmacèutica, de medi ambient i reciclatge, i en components d'enginyeria, sectors fortament presents a Powtech.

Powtech és, doncs, una molt bona oportunitat, per a les empreses expositores i les que la visiten, per establir contactes i assolir els objectius i les decisions de compra prèviament establerts.

Per a més informació sobre la presència d'Electricfor a Powtech, podeu consultar el següent enllaç: https://www.powtech.de/en/ausstellerprodukte/powtec17/exhibitor-28490552/electricfor-sa




Tornar
Electricfor exposa les seves resistències elèctriques i equips ATEX a Powtech