DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Bateries amb resistències elèctriques per a aire condicionat (31/08/2017)

L'experiència d'Electricfor en el disseny i fabricació de resistències elèctriques li permet donar servei a molts sectors entre els quals també destaquem el dels aparells d'aire condicionat.

Concretament, es fabriquen bateries elèctriques amb resistències de diversos tipus i gammes, i de les quals donem detalls d'algunes d'elles a continuació:

-    Bateries elèctriques tipus "R" de les gammes BRP i BRG, amb xassís galvanitzat i d'acer inoxidable (a petició). La seva temperatura d'aplicació màxima en sortida d'aire és de 60 ° C, i compten també amb un termòstat de protecció integrat de 60 graus i opcionalment de 90 graus.
-    Bateries elèctriques mini Sopor de les gammes BSMC i MNS, amb un cable de connexió de 500 mm que inclou una presa de terra i que poden treballar a velocitats mínimes de 2,5 m/seg. Funcionen amb una tensió normalitzada de 230V.
-    Bateries elèctriques de gamma ST, compten amb una tapa de connexions cegues a la part baixa i un termòstat de protecció integrat amb temperatures que poden arribar als 75 i els 92 graus respectivament.
-    Bateries elèctriques mòdul BAT, en aquest tipus de bateries és possible acoblar 3 mòduls i combinar-los de manera doble o triple per poder assolir una potència de 120 kW.
-    Bateries elèctriques mòdul SOPOR i mòdul SOPOR reforçat, tant el marc com la tapa i els separadors són de xapa de Fe galvanitzat (encara que també poden ser d'acer inoxidable). Els seus elements calefactors estan suportats per passa murs d'esteatita.

Si desitgeu més informació sobre les bateries elèctriques per a aire condicionat, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/es/333204/Calentamiento-aire-solidos-/-Resistencias-aire-solidos/Resistencias-para-calentamiento-aire/Baterias-electricas-para-aire-acondicionado.htm




Tornar
Bateries amb resistències elèctriques per a aire condicionat