DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Escalfadors amb resistències elèctriques d'immersió per a la indústria alimentària (24/08/2017)

Electricfor dissenya i fabrica resistències elèctriques d'immersió per a la indústria alimentària que classifica en dos tipus segons les característiques i les necessitats especials de cadascun dels seus clients.

Així doncs, podem distingir entre escalfadors mono tubulars d'immersió de Classe I i escalfadors d'immersió tipus Copa de gamma C.

Escalfadors mono tubulars d'immersió de Classe I


Entre les seves característiques generals trobem la seva construcció en un tub d'acer inoxidable AISI 316L de 9,6 mm, igual que el seu caputxó vulcanitzat de silicona i el ganxo integrat en el seu capçal per a poder penjar la resistència. A més, està compost per un element elèctric de Classe I.

Es troben disponibles tres tipus de models amb diferents capacitats i potències.

Escalfadors d'immersió tipus Copa


Aquests escalfadors tipus Copa de gamma C es troben construïts en un tub d'acer inoxidable AISI 316L de 10 mm i consten d'un capçal estanc especialment dissenyat per actuar com a protector contra la humitat.
 
A més, compta amb dues beines per sondes o bulbs de termòstats que poden utilitzar-se com a elements de control i seguretat.

Podeu obtenir més informació sobre els escalfadors amb resistències elèctriques d'immersió per a la indústria alimentària, els quals també trobareu en el catàleg 2017, en el següent enllaç: http://www.electricfor.es/es/333160/Calentamiento-Liquidos-/-Resistencias-inmersion/Resistencias-para-inmersion/Calefactores-inmersion-para-industria-alimentaria.htm




Tornar
Escalfadors amb resistències elèctriques d'immersió per a la indústria alimentària