DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques anticondensació: Una solució per al dia a dia (15/06/2017)

Un dels valors d'Electricfor com a empresa especialitzada en el disseny i fabricació de resistències elèctriques es basa en el compromís i, com a tal, aquest també és extensible a les tasques quotidianes del dia a dia intentant dotar-les amb els últims avenços en matèria de tecnologia.

És per això que Electricfor disposa en el seu catàleg de les anomenades resistències anticondensació projectades en la gamma que porta per nom STOP VAPOR. I és que tal com indica el seu nom, aquestes resistències anticondensació han estat dissenyades per donar solució a un problema molt quotidià: la condensació que té lloc al vidre del mirall d'un lavabo després d'un bany o una dutxa.

En què consisteix?


Es tracta d'una làmina auto-adhesiva de fàcil instal·lació, que se situa a la part del darrere del mirall i que produeix calor. Tan sols és necessari un espai d'un centímetre entre mirall i paret per poder situar el cable d'alimentació.

Dissenyades segons les normes europees establertes en matèria de seguretat i les directives relacionades amb la baixa tensió, aquest tipus de resistències es converteixen en els complements ideals per a banys privats o públics.

Per a més informació sobre els models disponibles i les seves dimensions, podeu consultar el següent enllaç: https://www.clonica.net/usuario/img_usuario/electricfor.com/uploads/STOP_VAPOR.pdf




Tornar
Les resistències elèctriques anticondensació: Una solució per al dia a dia