DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a Bangalore, Índia (19/04/2017)

Des de fa cinc anys, Electricfor compta amb una filial pròpia a l'Índia: Electricfor Heating Systems India, que dissenya i produeix equips d'escalfament a la seva planta de Bangalore i que inclou en el seu catàleg la mateixa gamma de productes, dissenys i tecnologia desenvolupats per Electricfor Espanya.

El principal focus d'estratègia d'Electricfor Índia és el mercat local indi, format per empreses nacionals, però amb un marcat caràcter internacional, i per empreses internacionals ja establertes a l'Índia.

El perfil d'aquestes empreses se situa, majoritàriament, al sector de l'enginyeria i de la maquinària industrial, així com en sectors com l'hidràulic, el gas i el petroli, la refrigeració o les energies renovables.

Igual que Electricfor Espanya, Electricfor Índia compta amb una ferma divisió de projectes de grans dimensions que té com a principal objectiu el control de tot el procés de fabricació, la instal·lació, la posada en marxa i el manteniment de tota la seva gamma de productes. És per això que entre les seves missions hi ha la de donar un valor excepcional als seus productes i adaptar-los a les necessitats dels seus clients perquè aquests ho apreciïn com un signe d' excel·lència en qualitat.

També compta amb una xarxa nacional de vendes i serveis, i un ampli suport logístic.

Per a més informació sobre Electricfor Índia, podeu consultar el següent enllaç a través del qual també podreu contactar amb el seu departament comercial: https://www.indiamart.com/electricforheatingsystems/




Tornar
Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a Bangalore, Índia