DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor exposa la seva gamma de resistències elèctriques amb certificació ATEX a la cimera LNG de Barcelona (26/04/2017)

Durant dos dies (24 i 25 d'abril), Electricfor ha estat present a la cimera sobre el LNG (Gas natural liquat) que s'ha celebrat a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona, i on ha presentat la seva completa gamma de resistències elèctriques i escalfadors de pas amb certificació ATEX.

Aquesta cimera representa una oportunitat única per a empreses com Electricfor, ja que s'hi exposen totes les gammes de productes relacionades amb el sector del gas i el petroli, i es presenten les últimes novetats del sector a través de múltiples conferències tècniques portades a terme per ponents pertanyents a diverses companyies.

Brides ATEX i escalfadors de pas


En el seu cas, Electricfor ha presentat la seva gamma de resistències elèctriques tubulars amb brida i certificació ATEX que ofereixen un alt rendiment i es fan servir per escalfar o mantenir la temperatura de gasos i líquids de gran volum per a indústries pertanyents a sectors com la petroquímica, la química, o l'aeronàutica.

Igualment, també ha mostrat la seva gamma d'escalfadors de pas que ofereix solucions segures en processos d'escalfament de gas natural, butà, propà o hidrocarburs, i que compta amb un sistema flexible que permet connectar l'escalfador en sèrie o en paral·lel depenent dels requeriments energètics de l'entorn.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques presents en brides i escalfadors de pas d'Electricfor, podeu contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Electricfor exposa la seva gamma de resistències elèctriques amb certificació ATEX a la cimera LNG de Barcelona