DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Aerotèrmics amb resistències elèctriques i certificació ATEX (17/04/2017)

Amb l'objectiu de donar servei als sectors de la mineria, la refineria i la petroquímica, Electricfor posa a disposició dels seus clients aquests aerotèrmics d'aire calent dissenyats amb resistències elèctriques que s'adapten a atmosferes potencialment explosives, llocs on es desenvolupa la seva principal activitat.

Principals característiques de la Gama FUH


Els aerotèrmics d'aire calent, que pertanyen a l'anomenada Gamma FUH, són la solució perfecta per a espais on cal comptar amb equips que ofereixin una alta capacitat calefactora, ja que es troben ubicats en entorns amb atmosferes potencialment explosives.

Per aquest motiu, estan degudament certificats per poder ser usats en entorns classificats com Zona 1 i Zona 2 a la Directiva ATEX, i en atmosferes inflamables que pertanyin al grup IIA, IIB o IIC.

Pel que fa a les seves característiques generals, destaca la presència d'un intercanviador de calor líquid que proporciona aire d'alta eficiència i la protecció que exerceix en cas de temperatures elevades. A més, també compta amb la possibilitat de regular l'angle de les lames per a la sortida de l'aire i amb l'opció de disposar d'un termòstat de control de temperatura ambient integrat.

Els elements calefactors inclosos són de tipus tubular i estan fabricats amb fil resistiu d'aliatge, òxid de magnesi compacte i una funda també tubular en acer inoxidable Incoloy 825.

Per a més informació i especificacions tècniques sobre els aerotèrmics amb resistències elèctriques pertanyents a la Gamma FUH, podeu contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Aerotèrmics amb resistències elèctriques i certificació ATEX