DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Els termòstats Sensata representats per Electricfor a Espanya (15/03/2017)

L'afany per oferir articles de primera línia als seus clients ha portat a Electricfor, especialista en resistències elèctriques, a aconseguir la representació per a Espanya dels termòstats Sensata.

Aquesta marca, considerada com capdavantera en el seu sector a nivell internacional, disposa de certificació ISO 9001 que respon pel seu eficient sistema de qualitat. Els seus dispositius, d'alta qualitat en disseny, donen resposta a la creixent necessitat mundial en seguretat, eficiència energètica i en la creació d'un ambient net en àmbits com l'automoció, els electrodomèstics, l'aviació, les telecomunicacions o els vehicles recreatius i marins.
 
Els termòstats fabricats per Sensata, que són també els més coneguts en el sector, són els de la sèrie KLIXON, en dos models de disc gran i dos de disc petit. La majoria d'ells amb dissenys personalitzats segons les preferències de cada client.

Per a més informació sobre tots els dispositius de control i regulació de temperatura d'Electricfor, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/es/333078/Control-y-regulacion.htm




Tornar
Els termòstats Sensata representats per Electricfor a Espanya