DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nou disseny de resistències elèctriques en grups calefactors amb brida i certificació ATEX (21/02/2017)

La presentació de nous dissenys de resistències elèctriques sempre és una bona notícia per Electricfor que, en aquest cas, incorpora al seu catàleg uns grups calefactors amb brida especialment dissenyats i certificats per treballar en atmosferes potencialment explosives.

Aquests grups calefactors s'han fabricat tenint molt present la normativa vigent pel que fa a entorns explosius i els desitjos especials de cada client. Pel que fa al seu ús, es presenten com a molt eficaços per a l'escalfament i manteniment de la temperatura tant en gasos com en líquids.

Es tracta, doncs, d'equips fiables i robustos que compten amb sensors de temperatura que poden aplicar-se tant en el medi que s'ha d'escalfar, com en el mateix element calefactor o bé a la caixa de connexions.

Pel que fa a les seves aplicacions, estan indicats per al manteniment de temperatures i l'escalfament de líquids i gasos, l'escalfament de fluids en circulació o estàtics, la instal·lació en tancs o cisternes, en pressions de disseny de fins a 300 bars, en potències de fins a 5 MW, i en temperatures de disseny de fins a 450 °C. Els sectors industrials relacionats amb aquestes aplicacions pertanyen a la indústria química, la indústria alimentària o l'aeronàutica, entre d'altres.

Per a més informació sobre el disseny de grups calefactors amb brida i certificació ATEX d'Electricfor, podeu consultar el catàleg 2017 que podeu trobar al següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/52393/Descarregues/Cataleg.htm




Tornar
Nou disseny de resistències elèctriques en grups calefactors amb brida i certificació ATEX