DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques en mantes calefactores flexibles per bidó i amb certificació ATEX (14/02/2017)

Electricfor, especialista en resistències elèctriques, presenta al seu nou catàleg de productes unes mantes calefactores flexibles per bidons de 200 litres i que compten amb certificació ATEX.

Les mantes calefactores per a bidons amb certificació ATEX dissenyades per Electricfor poden utilitzar-se en entorns de gas i pols, i en conseqüència aplicar-se en diversos sectors industrials. De construcció molt robusta, i elaborades amb materials d'alta qualitat, poden utilitzar-se tant en ambients interiors com exteriors perquè compten amb dues classes de protecció diferents contra la humitat depenent de si es tracta de gas (IP64) o pols (IP6X).

S'ofereixen, a més, en una àmplia gamma de dimensions, formes i opcions de fixació que s'adapten a totes les necessitats calefactores. Tan bon punt es lliuren, ja estan preparades per posar-se en marxa immediatament.

Per a més informació sobre les característiques generals de les mantes calefactores flexibles per bidó, podeu consultar el catàleg de productes d'Electricfor en el següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/52393/Descarregues/Cataleg.htm




Tornar
Resistències elèctriques en mantes calefactores flexibles per bidó i amb certificació ATEX